Klientët

ePayTech ka përvojë të suksesshme në treg duke ofruar shërbime për një numër të madh të klientëve në tregun ndërkombëtar dhe atë kombëtar.

Klientët

Ne punojmë shumë që klientët tanë të jenë të knaqur. Duke realizuar kërkesat e tyre dhe duke lehtësur punën e tyre te përditshme. Qëllim jonë kryesor është të rritemi bashkë me klientët tanë.

Partnerët

Partnerët tanë janë një tjetër pikë kyçe për ePayTech. Synimi jonë është mbajtja e marredhënieve të shkëlqyeshme me partnerët dhe klientët, bizneset dhe kompanitë në vend.

Gjatë këtyre viteve të operimit në treg ePayTech ka ofruar mbështetje të vazhdueshme për shumë kompani si: