Lajme

Tech! ...

We're excited to debut our first 360° film Beginning! Beginning will transport you to Toklokpo, Ghana where you'll step inside a classroom before and after a PoP school build to get a firsthand look at how a quality education can change a child’s life.

Postuar me Wednesday December 2nd, 2015 - 12:26 pm

View on Facebook

Epaytech shared Praktik's post. ...

Në javën e dytë të shtatorit fillojnë edhe kurset në IT-Specializim. Sikurse në të gjitha trjanimet tjera edhe këtu numri i studentëve është i limituar. Kan mbetur edhe 4 vende .... Për çdo informacion mund të na kontaktoni në: Tel: 039 422000; 049 828784 Email: info@praktik.co; info@epaytech.net Apo ejani na vizitoni në oranin 09:00-17:00 në lokalet tona në Pejë, Mbretëresha Teutë, Nr.7, Kati II-të (përballë KEDS, KEK-ut).

Postuar me Friday October 30th, 2015 - 3:44 pm

View on Facebook

Epaytech shared Praktik's photo. ...

Nga Vizita e Zyres se Shtypit te HELVETAS Swiss Intercoperation ne PRAKTIK. Vizita kishte per qellim pergatitjen e arkitullit te Stories se Suksesit te studentit tone Arlind Gashi qe u punesua menjehere pas mbarimit te trajnimeve ne PRAKTIK,

Postuar me Thursday June 4th, 2015 - 1:13 am

View on Facebook

Epaytech shared Praktik's post. ...

Trajnimi i ri ne Programin Niveli I-rë fillon me 24 Shkurt 2015! Mesoni te programoni dhe hapeni rrugen per nje karriere te suksesshme ne IT. Per femra qe regjistrohen deri me 20 Shkurt, me rastin e 8 Marsit 10% Lirim.

Postuar me Monday February 23rd, 2015 - 4:15 pm

View on Facebook

Epaytech shared Praktik's photo. ...

Postuar me Tuesday February 10th, 2015 - 9:54 am

View on Facebook

ePayTech shpall konkurs për një pozitë:
Pozita: Teknik(e) të teknologjisë informative (IT Help desk)
Kërkojmë një teknik/e të teknologjisë informative, që është i/e gatshëm të filloi punën në Janar 2015.

Shkathtësitë e kërkuara janë:
1.Njohuri dhe aftësi në zgjidhjen e problemeve në Microsoft Office, posaçërisht në Excel, Word, PowerPoint
2.Njohuri elementare në konfigurimin dhe mirëmbajtjen e PC-ve
3.Aftësi të mira komunikuese
4.Njohuri elementare në mirëmbajtjen e rrjetave dhe pajisjeve harduerike
Obligative: Kandidatet duhen të dijnë të komunikojnë në gjuhen Gjermane dhe Frenge
Vendi punes: Pejë
Të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre në e-mailin: info@epaytech.net, deri me 5 Janar 2015.

Faleminderit
Stafi-epaytech
...

Postuar me Monday December 15th, 2014 - 11:21 am

View on Facebook

11.12.2014 - Diplomoi gjenerata e pare ne IT Specializim nga PRAKTIK, URIME!

Kurset e reja ne IT Specializim dhe Programim fillojne ne Janar! Nxitoni me regjistrime!

Te interesuarit te na kontaktojne ne:

Tel: 045 666 860; 045 600 611
Email: info@praktik.co; info@epaytech.net

Nxitoni!!! Numri i pjesemarresve eshte i limituar!
...

11.12.2014 - Diplomoi gjenerata e pare ne IT Specializim, URIME!

Postuar me Thursday December 11th, 2014 - 11:23 pm

View on Facebook